Brochure / prijslijst

Bekijk onze laatste reportagefilm!
Klik op "PLAY" bovenaan de foto.

Salons "Ten Boogaerde" heeft niet alleen een reputatie voor het verzorgen van grote huwelijksfeesten. Ook een familiefeestje, verjaardagsfeestje, pensioenviering, jubileum of gewoon een etenje onder vrienden of familie kunt u bij ons vieren.

Naast de restaurantfolder met de vaste menu's in het restaurant hebben de eigenaars, Isabel en Didier, samen met het ganse team, deze brochure op maat uitgewerkt. Met de all-in formules weet u exact wat uw feest gaat kosten. Geen onaangename verrassingen meer.... all-in is all-in! Van het aperitief tot en met de koffie... van het begin tot het einde! Wij verwijzen hierbij naar de uitleg bij de respectievelijke menu's.

De menu's in deze brochure zijn met de meeste zorg samengesteld en worden steeds met dagverse grondstoffen klaargemaakt. Zij zijn bedoeld voor groepen vanaf 10 personen en daarom steeds met een klassiek tintje, zodat ze bij elke gast in de smaak vallen. Op aanvraag kunt u uiteraard ook gerechten toevoegen die niet in deze menu's voorkomen.

Indien u andere vragen, suggesties of ideeën hebt om uw feest een persoonlijke toets te geven, twijfel er niet aan om dit met ons te bespreken. U krijgt dan een gedetailleerde, prijsbewuste offerte, volledig aangepast aan uw behoeftes.

 

Klik hier om te contacteren, informeren of reserveren.