Communiebrochure / Prijslijst

Bekijk onze laatste reportagefilm!
Klik op "PLAY" bovenaan de foto.

De Communies 2018 zijn zo goed als uitverkocht. Er is een extra comuniehappening op pinkstermaandag 21/05/2018

In deze gids vind u ons exclusief communiemenu die men enkel kan bekomen op deze speciale dag. Tevens leest u meer informatie over ons aangepast communiebuffet voor kinderen van 2 tem 14 jaar.

Op onze communiefeesten voorzien wij steeds de nodige animatie zoals clown, kinderspelletjes, ... en als dat niet genoeg is beschikken wij ook nog over extra faciliteiten zoals speelplein, springkastelen, speeltuin, voetbalveld, playstation, kinderspeelgoed, ...

Reservatie : Vanwege de vele aanvragen is het noodzakelijk het voorschot binnen de week te storten anders vervalt uw reservatie!

Download het formulier om uw feestmenu communie 2017 door te geven(zie onderaan) en druk op de knop bewerken inschakelen. Eens alle blauwe velden(verplicht) ingevuld kan je het document opslaan en mailen als bijlage naar info@tenboogaerde.be

NIEUW !!!
Vanaf april 2015 Gameroom voor kinderen met 100m² speelplezier.
Naast onze kinderanimatie, springkastelen, speelhoek, clown, kinderreceptie, attentie voor kinderen,.....enz bieden we vanaf april 2015 een volledig ingericht indoor gamecenter aan, zodoende bij slecht weer de kids zich binnen kunnen amuseren. Dit omvat playstations, pc games, kinderspelen, kickertafels...enz. (enkele spelen zijn betalend, de meeste gratis !!)

Verjaardagsactie niet geldig bij communiefeesten!

Daar wij uitsluitend met verse produkten werken, behouden wij ons het recht dat een vers produkt niet kan geleverd worden of de prijzen ervan aan te passen aan de marktprijs van deze periode.
Huidige prijzen zijn geldig tot 31/08/2018. Dit houdt in als u een feest boekt voor een datum na deze geldigheidsdatum(31/08/2018) de prijzen van onze brochure en website niet meer geldig zijn voor uw feest, maar wel de prijzen uit de volgende brochure. Het is onmogelijk om een jaar vooraf de prijzen van een menu vast te leggen, tenzij een brochure dit uitdrukkelijk vermeldt.
 

 

Klik hier om te contacteren, informeren of reserveren.