Huwelijken

Bekijk onze laatste reportagefilm!
Klik op "PLAY bovenaan de foto.
 

Salons Ten Boogaerde ...
De eerste stap naar een geslaagd huwelijksfeest!
 

In het landelijke Kortemark treedt u binnen in een oase van rust en groen. De hoge ramen van de orangerie laten een weldadig licht vallen over de feestelijk gedekte tafels. Elk detail straalt tijdloze klasse uit. In dit prachtige decor schuiven de gasten aan voor het banket. Het feest kan beginnen.

U bent in "Ten Boogaerde" en wij verwelkomen u voor het belangrijkste feest van uw leven. Met zijn jarenlange ervaring tovert Didier met zijn team de heerlijkste gerechten op tafel. 

"Ten Boogaerde" is meer dan een zaal, het is een belevenis. Ook uw huwelijk verdient een dergelijke aanpak. Maak in onze brochure kennis met culinaire geneugten van "Ten Boogaerde" en laat de rest over aan ons ...

... een geslaagde start voor een geslaagd huwelijk.

Eén van de extra troeven waarmee Salons Ten Boogaerde uitpakt is het aanbieden van een 'eigen trouwsite' aan jonge koppeltjes. Daarnaast biedt 'Ten Boogaerde' nu ook de mogelijkheid om uw trouwplechtigheid te laten doorgaan in 'Ten Boogaerde' zelf. Lees hierover meer bij 'Ten Boogaerde trouwt U'.

En omdat 'Ten Boogaerde' zich wil blijven profileren als dé ideale trouwlocatie organiseert het ook jaarlijks een eigen huwelijksbeurs.

 

 

Klik hier om te contacteren, informeren of reserveren.