Huwelijksbrochure / Prijslijst 2018 (PDF onderaan)

Bekijk onze laatste reportagefilm!
Klik op "PLAY" bovenaan de foto.

Beste bruidspaar,

Alvast gelukgewenst met uw huwelijksplannen!

Ten Boogaerde stelt graag zijn infrastructuur en know-how ter beschikking om van uw feest werkelijk een belevenis te maken. Bekijk even de PDF in bijlage(onderaan) en geniet van een voorproefje van wat wij u te bieden hebben of een video van het verloop van een huwelijksfeest op de vorige pagina.  

Speciaal voor uw feest hebben wij 8 all-in formules van receptie t.e.m. het avondfeest.  

Salons ten Boogaerde heeft ondertussen een stevige reputatie opgebouwd vanwege onze sterke prijs- kwaliteitsverhouding voor huwelijksfeesten. Onze mooie lokatie, verse produkten, onberispelijke service en bediening en onze persoonlijke aanpak, vormen de basis voor een geslaagd huwelijksfeest!
Voor meer info over specifieke vrije data, menukeuze, aantal gasten, enz. maken wij graag een persoonlijke en geheel vrijblijvende afspraak met u. Na telefonische afspraak ontvangen wij u graag van donderdag morgen tot en met zondag.

Hopend u eerstdaags te mogen ontvangen bij ons, danken wij u alvast voor uw vertrouwen in Salons ten Boogaerde.

Didier en zijn ganse team,

Daar wij uitsluitend met verse produkten werken, behouden wij ons het recht dat een vers produkt niet kan geleverd worden of de prijzen ervan aan te passen aan de marktprijs van deze periode.
Huidige prijzen zijn geldig tot 31/12/2018. Dit houdt in als u een feest boekt voor een datum na deze geldigheidsdatum(31/08/2018) de prijzen van onze brochure en website niet meer geldig zijn voor uw feest, maar wel de prijzen uit de volgende brochure. Het is onmogelijk om een jaar vooraf de prijzen van een menu vast te leggen, tenzij een brochure dit uitdrukkelijk vermeldt.
 

 

 

Klik hier om te contacteren, informeren of reserveren.