Restaurant & evenement

Bekijk onze laatste reportagefilm!
Klik op "PLAY" bovenaan de foto.
 

Ons Restaurant

In ons restaurant kunt u terecht vanaf 2 personen voor gezellig diner of brunch op vrijdag, zaterdat of zondag, best na telefonische reservatie.

Iedere maand zijn er ook tal van evenementen in Salons ten Boogaerde, we verwijzen graag naar onze kalender op deze website of naar de brochure in bijlage.
Vergeet niet … Tijdig reserveren!!

Bent u jarig of jubilaris? Wij bieden u in de maand van uw verjaardag of jubileum één gratis menu aan ter waarde van € 30 (vanaf 6 volwassenen).

Indien u een gerechtje niet lust uit een menu, bieden wij u gratis een alternatieve keuze aan.

Daar wij uitsluitend met verse produkten werken, behouden wij ons het recht dat een vers produkt niet kan geleverd worden of de prijzen ervan aan te passen aan de marktprijs van deze periode.
Huidige prijzen zijn geldig tot 31/08/2018. Dit houdt in als u een feest boekt voor een datum na deze geldigheidsdatum(31/08/2018) de prijzen van onze brochure en website niet meer geldig zijn voor uw feest, maar wel de prijzen uit de volgende brochure. Het is onmogelijk om een jaar vooraf de prijzen van een menu vast te leggen, tenzij een brochure dit uitdrukkelijk vermeldt.
 

 

Klik hier om te contacteren, informeren of reserveren.