Alle feesten

In Salons Ten Boogaerde kan u niet enkel terecht voor een gezellig etentje, een leuk swingdiner of een heerlijke brunch. Wij staan garant voor 'alle feesten' dus ook voor uw jubileum, babyborrel, bedrijfsfeest of uw evenement op maat. Welk feest u ook in het vooruitzicht heeft, bij Salons Ten Boogaerde bent u aan het juiste adres.

Contacteer ons voor uw feest op maat!

 

BROCHURE PERFECT FEEST  2024

Met de all-in formules weet u exact wat uw feest gaat kosten. Geen onaangename verrassingen. Van het aperitief tot en met de koffie.

De menu's in deze brochure zijn met de meeste zorg samengesteld en worden steeds met dagverse producten klaargemaakt. Zij zijn bedoeld voor groepen vanaf 10 personen en daarom steeds met een klassiek tintje, zodat ze bij elke gast in de smaak vallen. Op aanvraag kunt u uiteraard ook gerechten toevoegen die niet in deze menu's voorkomen.

Indien u andere vragen, suggesties of ideeën hebt om uw feest een persoonlijke toets te geven, twijfel er niet aan om dit met ons te bespreken. U krijgt dan een gedetailleerde en prijsbewuste offerte, volledig aangepast aan uw behoeftes.

Perfect feest 2024

 

 

contacteer ons of reserveer

 

.

 

Na bevestiging van uw reservaties, kan u gemakkelijk uw wensen door geven via:

Invulformulier Perfect Feest

 

 

Volg het stappenplan van het invulformulier en op het einde stuurt u dit door.

U ontvangt een copy met bevestiging van uw keuzes en de prijsraming.

 

 

Jubileum

Zijn jullie nu 1, 5, 10, 25 of 50 jaar getrouwd, Ten Boogaerde is 'the place to be' voor het vieren van uw huwelijksverjaardag! Dit kan met één van onze all-in menu's of met een brunch.

Bovendien bieden wij u, als jubilariskoppel, een waardebon ter waarde van €30. Dit indien u uw feest organiseert in de maand van uw huwelijksverjaardag (vanaf 6 volwassen personen).

Vul ons contactformulier in en vermeld uw huwelijksdatum: u krijgt van ons een uitnodiging om vrijblijvend uw feest bij ons te organiseren en ontvangt een waardebon ter waarde van € 30, zomaar ons cadeau!

 
 

Babyborrel

Om één van de mooiste dagen uit uw leven te vieren, bieden wij U, naast onze klassieke all-in menu's, ook een tweetal formules all-in aan om de geboorte en het doopfeest van uw baby te vieren.

Bij een geboortereceptie krijgen uw gasten gedurende 3 uur een culinair pakket van verfijnde koude en warme gerechtjes, met keuze uit kir, schuimwijn of champagne en alle andere reguliere dranken inbegrepen tijdens de receptie.

Lees vlug onze folder voor meer uitleg en prijzen.

Download folder babyborrel