Communies & kinderen

Een onvergetelijke dag voor uw kind in Salons ten Boogaerde met kinderanimatie (clown), spelletjes, speeltuin, springkastelen, voetbalveldje, ... en onze gameroom met 100 m² speelplezier. Met een aangepast kinderbuffet en een thema-ijstaart naar hun keuze.

Voor de tafeldecoratie en de menukaarten mag u uw creativiteit tot haar recht laten komen, en krijgt u de mogelijkheid om deze zelf mee te brengen.

U hebt een keuze van ijstaart, n.l. : ijslam, ijsboek of een thema ijstaart (bv. tennis, voetbal, idool,....)

In onze communiefolder bekomt u meer informatie over ons aangepast communiebuffet voor kinderen van 2 tem 14 jaar.

De acties voor onze klanten (verjaardag of jubilaris) is niet geldig bij communiefeesten!

Boek nu al uw communiefeest voor 2020 - 2021! Wees er tijdig bij!

Communieformule All-in 2020
€ 70,00 All-in

Een onvergetelijke dag voor uw kind in Salons ten Boogaerde met kinderanimatie (clown), spelletjes, speeltuin, springkastelen, voetbalveldje, ... en een aangepast kinderbuffet en een thema-ijstaart naar hun keuze.

In onze communiefolder 2020 vind u ons exclusief communiemenu(uitsluitend en specifiek verkrijgbaar op communiedagen). Tevens leest u meer over ons aangepast  communie kinderbuffet voor kinderen van 2 tem 14 jaar. 

Reservatie : Vanwege de vele aanvragen is het noodzakelijk het voorschot binnen de week te storten anders vervalt uw reservatie!

contacteer ons of reserveer

Download communiefolder

 

 

Download menufiche communie

 

 

 

 

Download het formulier om uw feestmenu communie 2020 door te geven (menufiche) en druk op de knop bewerken inschakelen. Indien foutmelding op knop beëindigen drukken en invullen.  Eens alle blauwe velden(verplicht) ingevuld kan je het document opslaan en mailen als bijlage naar info@tenboogaerde.be.

Dit document kan enkel gebruikt worden met Microsoft Excel. U dient bij het openen van het document de bewerkingen in te schakelen. Als u dit niet doet zal de berekening niet correct zijn. De definitieve afrekening zal pas gemaakt worden bij de afrekening van het communiefeest. 

 

 
 

Kinderen en anmatie

Terwijl de ouders culinair genieten beleven de kinderen een superleuke dag in Salons ten Boogaerde in de speeltuin, springkastelen, voetbalveldje, indoorgameroom.

Wij voorzien aangepaste kinderbuffetten tijdens alle communiedagen, brunches en met speciale gelegenheden(kerstavond, kerstdag, oudejaarsavond, nieuwjaarsdag).

Bekijk hieronder de folder (01/09/19 - 01/09/20) voor de kindermenu all-in en de juniormenu all-in

Download folder kinderen en juniors

Gameroom met 100m² speelplezier.

Naast onze kinderanimatie, springkastelen, speelhoek, clown, kinderreceptie, attentie voor kinderen,.....enz bieden we vanaf april 2015 een volledig ingericht indoor gamecenter aan, zodoende bij slecht weer de kids zich binnen kunnen amuseren. Dit omvat playstations, pc games, kinderspelen, kickertafels...enz. (enkele spelen zijn betalen, de meeste gratis!!)