Communies & kinderen

CORONACRISIS

We betreuren vanzelfsprekend dat het communiefeest van uw kind niet zal kunnen doorgaan. U kunt uw communiefeest verplaatsen naar een andere datum, en uw voorschot meenemen naar deze andere datum, dit tot maximaal 31/03/2021.

Wegens de coronacrisis heeft de kerkgemeenschap beslist om de meeste communies te verplaatsen naar het najaar. Aangezien iedere parochie zelf mag beslissen wanneer ze deze communies laten doorgaan, zal het onmogelijk zijn om communiehappenings te organiseren zoals in de meimaand omdat er ook op deze data in het najaar al overal andere reservaties opstaan.

Daarom hebben wij beslist om u de vrijheid te geven om uw feest naar eender welke andere dat te kunnen verplaatsen. We hopen dat u dit ook de beste oplossing vindt, om alsnog uw kind zijn feest te kunnen geven. Als er op de zondag van uw feest een brunch is dan kunt u de brunchformule nemen (met eventueel een receptie vooraf) of voor de andere zondagen dat er geen brunch is, kunt u het nieuwe communiemenu nemen(zie hieronder). Let wel op brunchdata is er enkel brunch verkrijgbaar en op de andere data enkel de communiemenu.
 

Hierbij de nog beschikbaar data voor uw communiefeest. klik hier
Alle andere data zijn reeds volzet. Sommige zaterdagen hebben we wel nog de Kerselaar beschikbaar tot 40 personen. (Zie beschikbare data).

Reserveer snel uw nieuwe datum, want de plaatsen worden beperkter per datum.
Hou er rekening mee dat u eerst nog even informeert of ondertussen uw nieuwe datum werkelijk nog vrij is.

Samen met u, onze klanten, willen we er naar streven om u en vooral uw kind(eren) alsnog een spetterend communiefeest te geven !

aangepast Communiemenu 
€ 70,00 All-in

Aangezien we met dagverse producten werken er er geen asperges meer zullen zijn hebben we een aangepast communiemenu

Een onvergetelijke dag voor uw kind in Salons ten Boogaerde met Playhouse indoor, spelletjes, speeltuin, springkastelen, voetbalveldje, ... en een aangepast kinderbuffet en een thema-ijstaart naar hun keuze.
 

KLIK HIER VOOR HET NIEUWE COMMUNIEMENU
 

contacteer ons of reserveer

 

Download menufiche communie 2020 geldig van 1/7 tem 30/11

 

 

 

Download het formulier om uw feestmenu communie 2020 door te geven (menufiche communie 2020 geldig van 1/7 tem 30/11) en druk op de knop bewerken inschakelen. Indien foutmelding op knop beëindigen drukken en invullen.  Eens alle blauwe velden(verplicht) ingevuld kan je het document opslaan en mailen als bijlage naar info@tenboogaerde.be.

Dit document kan enkel gebruikt worden met Microsoft Excel. U dient bij het openen van het document de bewerkingen in te schakelen. Als u dit niet doet zal de berekening niet correct zijn. De definitieve afrekening zal pas gemaakt worden bij de afrekening van het communiefeest. 

 

 
 

Kinderen en anmatie

Terwijl de ouders culinair genieten beleven de kinderen een superleuke dag in Salons ten Boogaerde in de speeltuin, springkastelen, voetbalveldje, indoorgameroom.

Wij voorzien aangepaste kinderbuffetten tijdens alle communiedagen, brunches en met speciale gelegenheden(kerstavond, kerstdag, oudejaarsavond, nieuwjaarsdag).

Bekijk hieronder de folder (01/09/19 - 01/09/20) voor de kindermenu all-in en de juniormenu all-in

Download folder kinderen en juniors

Gameroom met 100m² speelplezier.

Naast onze kinderanimatie, springkastelen, speelhoek, clown, kinderreceptie, attentie voor kinderen,.....enz bieden we vanaf april 2015 een volledig ingericht indoor gamecenter aan, zodoende bij slecht weer de kids zich binnen kunnen amuseren. Dit omvat playstations, pc games, kinderspelen, kickertafels...enz. (enkele spelen zijn betalen, de meeste gratis!!)