Communies & kinderen

De Communies 2018 zijn zo goed als uitverkocht. Er is een extra comuniehappening op pinkstermaandag 21/05/2018

Ook de communiedag van uw kind moet perfect verlopen. Wij voorzien steeds de nodige animatie zoals clown, kinderspelletjes, ... en als dat niet genoeg is beschikken wij ook nog over extra faciliteiten zoals speelplein, speeltuin, springkastelen, voetbalveld, playstation, kinderspeelgoed, ... en onze gameroom met 100 m² speelplezier.

Voor de tafeldecoratie en de menukaarten mag u uw creativiteit tot haar recht laten komen, en krijgt u de mogelijkheid om deze zelf mee te brengen.

U hebt een keuze van ijstaart, n.l. : ijslam, ijsboek of een thema ijstaart (bv. tennis, voetbal, idool,....)

In onze communiefolder bekomt u meer informatie over ons aangepast communiebuffet voor kinderen van 2 tem 14 jaar.

De acties voor onze klanten (verjaardag of jubilaris) is niet geldig bij communiefeesten!

Communieformule All-in 2018
€ 69,00 All-in

Een onvergetelijke dag voor uw kind in Salons ten Boogaerde met kinderanimatie (clown), spelletjes, speeltuin, springkastelen, voetbalveldje, ... en een aangepast kinderbuffet en een thema-ijstaart naar hun keuze.

In onze communiefolder vind u ons exclusief communiemenu(uitsluitend en specifiek verkrijgbaar op communiedagen). Tevens leest u meer over ons aangepast  communie kinderbuffet voor kinderen van 2 tem 14 jaar.

Reservatie : Vanwege de vele aanvragen is het noodzakelijk het voorschot binnen de week te storten anders vervalt uw reservatie!

contacteer ons of reserveer

Download communiefolder

 

 

Download menufiche communie

 

 

 

 

Download het formulier om uw feestmenu communie 2018 door te geven (menufiche) en druk op de knop bewerken inschakelen. Indien foutmelding op knop beëindigen drukken en invullen.  Eens alle blauwe velden(verplicht) ingevuld kan je het document opslaan en mailen als bijlage naar info@tenboogaerde.be

 

 
 

Kinderen en anmatie

Terwijl de ouders culinair genieten beleven de kinderen een superleuke dag in Salons ten Boogaerde in de speeltuin, springkastelen, voetbalveldje, indoorgameroom.

Wij voorzien aangepaste kinderbuffetten tijdens alle communiedagen, brunches en met speciale gelegenheden(kerstavond, kerstdag, oudejaarsavond, nieuwjaarsdag).

Bekijk hieronder de folder voor de kindermenu all-in en de juniormenu all-in

Download folder kinderen en juniors

Gameroom met 100m² speelplezier.

Naast onze kinderanimatie, springkastelen, speelhoek, clown, kinderreceptie, attentie voor kinderen,.....enz bieden we vanaf april 2015 een volledig ingericht indoor gamecenter aan, zodoende bij slecht weer de kids zich binnen kunnen amuseren. Dit omvat playstations, pc games, kinderspelen, kickertafels...enz. (enkele spelen zijn betalen, de meeste gratis!!)