Huwelijken

Salons Ten Boogaerde...
De eerste stap naar een geslaagd huwelijksfeest!

In het landelijke Kortemark treedt u binnen in een oase van rust en groen. De hoge ramen van De Orangerie laten een weldadig licht vallen over de perfecte ruimte voor recepties, ceremonies.... Elk detail straalt tijdloze klasse uit.

U bent in Salons Ten Boogaerde en wij verwelkomen u voor het belangrijkste feest van uw leven. Met hun jarenlange ervaring toveren Isabel, Didier en hun team de heerlijkste gerechten op tafel. In het prachtige decor van Salons Ten Boogaerde schuiven de gasten aan voor het banket. het feest kan beginnen.

Salons Ten Boogaerde is meer dan een zaal, het is een belevenis. Ook uw huwelijk verdient een dergelijke aanpak. Maak in onze brochure kennis met culinaire geneugten van Salons Ten Boogaerde en laat de rest over aan ons...

...een geslaagde start voor een geslaagd huwelijk!

Één van de extra troeven waarmee Salons Ten Boogaerde uitpakt is het aanbieden van een eigen trouwsite. Daarmee biedt Salons Ten Boogaerde nu ook de mogelijkheid om uw trouwplechtigheid te laten doorgaan in Salons Ten Boogaerde zelf. Lees hierover meer bij 'Ten Boogaerde trouwt U'

En omdat Salons Ten Boogaerde zich wil blijven profileren als de ideale trouwlocatie, organiseert het ook jaarlijks een eigen huwelijksbeurs.

 

HUWELIJKSBROCHURE / PRIJSLIJST 2023

Beste Bruidspaar,

Alvast gelukgewenst met uw huwelijksplannen!

Ten Boogaerde stelt graag zijn infrastructuur en know-how ter beschikking om van uw feest werkelijk een belevenis te maken. Bekijk even de huwelijksbrochure hieronder en geniet van een voorproefje van wat wij u te bieden hebben.

Speciaal voor uw feest hebben wij all-in formules van receptie t.e.m. het avondfeest.

Salons ten Boogaerde heeft ondertussen een stevige reputatie opgebouwd vanwege onze sterke prijs-kwaliteitsverhouding voor huwelijksfeesten. Onze mooie locatie, verse producten, onberispelijke service en bediening en onze persoonlijke aanpak, vormen de basis voor een geslaagd huwelijksfeest!

Voor meer info over specifieke vrije data, menukeuze, aantal gasten, enz. maken wij graag een persoonlijke en geheel vrijblijvende afspraak met u. Na telefonische afspraak ontvangen wij u graag van donderdagmorgen tot en met zondag.

CONTACTEER ONS OF RESERVEER

download huwelijksbrochure

3

 

Ten Boogaerde trouwt u!

Salons Ten Boogaerde pakt uit met een primeur en stelt u een nieuwe formule
voor! In deze moderne tijd zorgen wij voor een unieke belevenis van uw
huwelijksceremonie.

Wij verzorgen uw HUWELIJKSFEEST tot in de puntjes en bieden u onze locatie aan.

De huwelijksdienst gaat door in onze prachtige Orangerie of in de tuin in een tent. Hiervoor wordt een forfaitair bedrag gevraagd. Wij kunnen voor u onze Orangerie omtoveren in de trouwlocatie van uw dromen. Er is ook de mogelijkheid om een priester in te huren voor de huwelijksplechtigheid. Bekijk de fiche voor meer info

Standaardprijs huur zaal : € 325 (exclusief personeel) inclusief opstelling zaal, opzetten en opruimen zaal, rode loper, meubilair, aparte geluidsinstallatie. Extra kosten: het nodige personeel wordt door ons bepaald (€39/uur), ceremoniemeester Luc Beernaert € 150 (optioneel)

Extra's: muzikale begeleiding, extra decoratie (planten, versiering, ballonnen...), extra personeel... op aanvraag.

Download Fiche Ten Boogaerde trouwt u

 

Bruidssuite & kamers

Voor het bruidspaar hebben wij een studio met bruidskamer + aparte kleine slaapkamer (kids, baby) en badkamer ter beschikking. Wij bieden u de overnachting en het ontbijt tevens gratis aan.

Ook voor gasten is er slaapmogelijkheid dicht in de buurt :

  • B&B La Vie en Rose
  • De Biga Hoeve (op 3,4 km)
  • De Peerdenhoeve Vakantiehoeve (op 14,7 km)
  • Nostalgie Bed & Breakfast (op 300 m)
  • De Luyckhoek Bed & Breakfast (op 4 km)
  • Het Filipijns Slaaphuisje (op 3 km)

    Download fiches hotels

 
 

Huwelijksbeurzen

Alvast gelukwensen met uw huwelijksplannen! U en uw toekomstige partner zien bij het plannen van uw mooiste dag door de bomen het bos niet meer? Stip alvast de volgende data aan in uw agenda:

Data 2023 nog niet bekend

 

Dan kunt u tijdens deze trouwbeurzen kennis maken met alle leveranciers voor uw huwelijksfeest en krijgt u bovendien vrijblijvend heel wat info en de beste prijzen aangeboden. Kom samen met uw toekomstige partner massa's frisse ideeën opdoen.

See you @ Trouw & Trends!

Meer info op www.trendytrouwen.be.
 

 

 

 

TROUWEN IN DE WINTER

Stel u voor? ..... Uw trouwfoto's in de sneeuw? Een kerstthema........ een prachtige voorjaarsdag.......

Dit alles aan een gekke all-in formule prijs!!

€ 115,00 All-in. Zie brochure 'trouwen in de winter'.

Downloade brochure 'trouwen in de winter'

 
 

Promofilm 2022