Nieuws

Beste klant

Door de huidige crisis en stijgende prijzen van onze verse producten zijn we genoodzaakt om enkele prijzen aan te passen. We hadden het liever anders gezien. Vanaf 1 juni 2022 zullen de nieuwe prijzen van toepassing zijn. Deze kunt u binnenkort vinden in onze herwerkte brochures op de website. Prijzen in vorige brochures vervallen dan.

We blijven u graag hartelijk ontvangen in onze stijlvolle ingerichte zalen. Verder blijven we nog steeds inzetten op een kwaliteitsvolle en verfijnde keuken met dagverse ingrediënten.  

Bedankt voor uw begrip en graag tot binnenkort!

Didier, Isabel en het ganse team van Salons Ten Boogaerde

 
 

LIKE EN VOLG ONS OP FACEBOOK & INSTAGRAM

Volg ons op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, brunches, feesten... in Salons Ten Boogaerde.

 

Zoek 'Salons Ten Boogaarde' op Facebook of ga naar https://www.facebook.com/TenBoogaerde/ om onmiddellijk naar de Facebookpagina van Salons Ten Boogaerde te gaan.

 

Zoek 'Salons Ten Boogaerde' op Instagram of ga naar https://instagram.com/tenboogaerde?utm_medium=copy_link om onmiddellijk naar het Instagramaccount van Salons Ten Boogaerde te gaan.

Kreeftenfestijn

17-18-19 juni 2022 om 19u

€85 All-In

 

Twee maal per jaar, als de kreeften op hun best zijn, organiseren wij een gastronomisch kreeftenmenu aan een ongelooflijke all-in prijs. Ondertussen kunnen we genieten van een vast publiek voor dit evenement. Zorg dat u er ook bij bent.

Meer informatie over ons gastronomisch kreeftenweekend vindt u via onderstaande pagina:

kreeftenfestijn 

 
 

Huwelijksbeurs TROUW & TRENDS

Alvast gelukwensen met uw huwelijksplannen! U en uw toekomstige partner zien bij het plannen van uw mooiste dag door de bomen het bos niet meer? Stip alvast de volgende data aan in uw agenda:

  • zondag 25 september 2022 - Oostende
  • zondag 13 november 2022 - Brugge
  • zaterdag 28 januari 2023 - Kortemark

 

Dan kunt u tijdens deze trouwbeurzen kennis maken met alle leveranciers voor uw huwelijksfeest en krijgt u bovendien vrijblijvend heel wat info en de beste prijzen aangeboden. Kom samen met uw toekomstige partner massa's frisse ideeën opdoen.

See you @ Trouw & Trends!

Meer info op www.trendytrouwen.be.

Bekijk onze  jaarfolder 2021 - 2022 

In deze nieuwe folder vindt u alle nieuwe informatie over de activiteiten in Salons Ten Boogaerde gedurende de periode september 2021 - september 2022.

U vindt er eveneens meer informatie over onze feestformules en de actie voor onze trouwe klanten, alsook onze volledige feestkalender.

U kunt de jaarfolder downloaden en bekijken via onderstaande knop:

Download jaarfolder

 
 

Salons Ten Boogaerde is gesloten in 2022 op onderstaande data:

* Herfstvakantie van 31/10/2022 tem 9 /11/2022